Opinie


 

Bua Thai Massage - Masaż Tajski Katowice IconBua Thai Massage - Masaż Tajski Katowice

4,9

  • Avatar Lawyers OnTour ★★★★★
    Tajski masaz na Nikiszu, tuz obok
    slawnego sp. p. Foto Niesporek. Firma miesci sie w familoku na parterze :-). W srodku Tajki w tradycyjnych strojach, a pietro wyzej jakas oma kisi zur!
    Wnetrze fajne i przytulne. Masazystki sprawne i umiejetne. Potrafia wyczuc, co dolega i fachowo sie tym zajac. Mila wlascicielka, mowi troche po polsku.
    Super miejsce.
  • Avatar Monika Charuza ★★★★★
    Fantastyczne miejsce👌zacznę od terminów i obsługi. Terminy można ustalić nawet tego samego dnia, i nie wynika to bynajmniej z braku klientów. Miejsce to dostosowało godziny otwarcia i dostępność 7 dni w tygodniu. Obsługa, profesjonalna, miła i uśmiechnięta. A sam masaż.. bywałam w różnych miejscach i temu wystawiam ocenę 5+!!! Dla mnie osobiście masaż sportowy jest idealny to połączenie klasycznego tajskiego z elementami masażu relaksacyjnego z olejkami. Idealny dla osób rozpoczynających swoją przygodę z masażem tajskim.
  • Avatar Barbara Popławska-Bąk ★★★★★
    Najlepszy masaż tajski jaki miałam do tej pory ❤ Pachnący, , czysty salon z profesjonalnym personelem ❤ Dziękuję za przywrócenie mi sił witalnych i relaks ❤ Wrócę z pewnością i polecam szczerze osobom, które jeszcze nie były ❤
  • Avatar Izabela Matuszyńska ★★★★★
    Cudowne miejsce, w którym Panie robią kawał dobrej roboty. Idealny prezent urodzinowy dla chłopaka a przy okazji romantyczna chwila relaksu we 2. 🙂 Będziemy wracać regularnie 🙂
  • Avatar Ola Dopart ★★★★★
    Masaż gorącymi olejkami plus refleksoterapia równa się półtorej godziny wspanialego relaksu. Panie bardzo miłe i uprzejme, a Pani masażystka profesjonalna. Fajny nastrój towarzyszący masażowi 🙂 na pewno tam wrócę 🙂 podziwiam.
  • Avatar splawik2309 ★★★★★
    Świetne miejsce. Czyściutko, schludnie i przyjemnie . Pełny relaks!😊Pani masażystka jest bardzo sympatyczną, życzliwą i profesjonalną osobą. Przy okazji można się też podszkolić z języka tajskiego i sprawdzić swój angielski. Serdecznie polecam to miejsce!Dziękuję i do zobaczenia!
  • Avatar Monika Mańka ★★★★★
    Fantastyczny masaż, po którym poczułam się niesamowicie odprężona i spokojna 🙂 w klasycznej formie masaż rozpoczyna się od nóg, a kończy na karku i twarzy, cały zabieg był wykonany bardzo profesjonalnie w pokoju z lekko przygaszonym światłem, przyjemną muzyką i szumem fontanny w tle ⛲ plusem jest szeroki wachlarz usług od masażu klasycznego, bardzo go polecam, po sportowy i refleksoterapię 👣 w salonie pracują bardzo sympatyczne, pomocne, zawsze uśmiechnięte Panie 😊 na miejscu są dostępne ubrania przygotowane na czas wykonania masażu - dość obszerne spodnie i bawełniana 👕 płatność tylko gotówką, warto wypłacić wcześniej pieniądze 💵 są też karty stałego klienta 🎫💳
  • Avatar Aleksandra Lisowska ★★★★★
    Massage was exactly as requested, strong and very relaxing. If you're a fan of strong Thai massage I recommend lady called Pim - she was excellent. She was constantly asking if I'm ok with the pressure. I had a classic massage, my sister asked for medium strength massage with aroma oils and was also very happy afterwards. Ladies don't speak perfect polish, but it doesn't take away from the experience at all. Very lovely people!!! Place is nice and clean and atmosphere is very chill and lets you relax.
  • Avatar Daria Rowecka ★★★★★
    Bardzo fajne miejsce. Trafiłam przypadkiem, gdyż wcześniej chodziłam na tajski masaż w centrum Katowic. Lokalizacja niepozorna ale to nieważne. Ważne że masaż był super. Mocny, taki jak chciałam. Oprócz tego bardzo mili właściciele. Zaangażowani, widać że zależy im na zadowoleniu klientów. Na prawdę polecam.
  • Avatar Witek Kowolik ★★★★★
    byliśmy dzisiaj z zona po raz pierwszy , bardzo pozytywne zaskoczenie ! gabinety czyste, pachnące , miła obsługa i co najważniejsze pełny profesjonalizm i zaangażowanie Pan masażystek.Miałem trochę obaw przed masażem sportowym ale reakcja i odczucia organizmu po zabiegu naprawdę super pełne odprężenie i energia nie wiem co będzie jutro ale na wszelki wypadek zapisalismy się na nastepne Gorąco polecam!
  • Avatar Adrianna Szefer ★★★★★
    Miejsce, do którego z całą pewnością warto zajrzeć. Miła obsługa, profesjonalny masaż, odprężająca muzyka i cudowny relaks, którego się doświadcza już po kilku minutach pobytu w Bua Thai Massage. Polecam i na pewno do Państwa wrócę!

Zobacz wszystkie opinie Zostaw opinie


 

Bua Thai Massage - Katowice
5.0
napędzany przez Facebook
Monika Sztyler
Monika Sztyler
2022-09-09T10:34:38+0000
Byłam z mężem pierwszy raz i z pewnością wrócimy tu ponownie 👍🏾👌🏾
Marzena Kielesz-Andrzejewska
Marzena Kielesz-Andrzejewska
2022-02-28T15:50:37+0000
Super miejsce 👌 czystość i fachowość w każdym calu 👏 Półtora godzinny masaz olejkami przynosi ulgę zarówno mięśniom jak i zmysłom super pomysł na prezent dla pary w naszym przypadku ❤ okazał się strzałem w dziesiątkę 😊 ขอบคุณ
Justyna Sójka-Hazeńska
Justyna Sójka-Hazeńska
2022-02-16T20:43:03+0000
byliśmy z mężem pierwszy raz na masażu sportowym, mamy pracę przy której ból pleców i rąk to codzienność😔 to co z naszymi bólami zrobiły Panie na masażu.....wow....ciężko to inaczej określić. jesteśmy pod ogromnym wrażeniem umiejętności, wiedzy, techniki i siły tych drobnych, bardzo miłych kobiet. przepiękne miejsce, cudowny wystrój! z pewnością wrócimy i to szybko💪 polecam z całego serca❤️
Klaudia Kimmel
Klaudia Kimmel
2022-02-10T17:50:31+0000
Przemiła wizyta, profesjonalny masaż cudownie 🙂 Wrócę tutaj nie raz 😉
Agniesz Ka
Agniesz Ka
2021-11-12T15:29:46+0000
Fantastyczny masaż, przemiła obsługa. Polecam!
Michał Roman
Michał Roman
2021-11-08T19:17:15+0000
Profesjonalnie !!!! Miło !!!! Sympatycznie !!!! POLECAM !!!
Ania Stachowicz
Ania Stachowicz
2021-11-05T11:34:07+0000
polecam z całego serca ❤️ cudowny masaż po którym czuję się wspaniale ❤️
Marta Baniewicz
Marta Baniewicz
2021-09-28T08:33:57+0000
Razem z mamą byłyśmy na masażu relaksacyjnym z olejkami i obie wyszłyśmy jak nowo narodzone. Wystrój pokoju i ogólna atmosfera wprawiają w poczucie relaksu. Panie bardzo miłe i uprzejme, dobrze wyczuwały bolące i wymagające szczególnej opieki partie. Obie jesteśmy pod dużym wrażeń umiejętności, oraz profesjonalizmu z jakim miałyśmy przyjemność obcować. Z pewnością wrócimy!
Gosia Gutowska
Gosia Gutowska
2021-09-25T15:08:57+0000
Polecam! Cudowny relaks podczas masażu gorącymi olejkami, miejsce czyściutkie i pachnące, obsługa BARDZO profesjonalna. Na pewno wrócę 😊
Iwona Iwona
Iwona Iwona
2021-08-23T14:18:04+0000
polecam z całego ❤ Na pewno jeszcze tam wrócę 😊😊😊😊
Mario Mariusz
Mario Mariusz
2021-08-13T16:55:28+0000
Polecam, właśnie wróciłem z masażu i czuję się lekki jak piórko 🙂 pełna profeska.
Edyta Tadysz
Edyta Tadysz
2021-08-01T14:45:05+0000
Czysta przyjemność 😁👍 Niesamowity relaks, wspaniałe odprężenie.. Czuję się cudownie! ☺️Masaż sportowy był dla mnie fascynującym doświadczeniem.. Polecam gorąco! 😊😁
Anna Kurdziej
Anna Kurdziej
2021-07-31T19:20:14+0000
Cudowny reset i relaks z olejkami aromatycznymi. Polecam gorąco!
Anna Globisz
Anna Globisz
2021-05-18T16:20:57+0000
Polecam z całego ❤️,Zrelaksowana i rozluźniona na maksa od pierwszych chwil, pani Suri ma niesamowite ręce i power💪💪, klimat cudowny, czysto, uroczo no po prostu megaaaa, wrócę na pewno❤️❤️❤️
Kasia Lea
Kasia Lea
2021-02-27T12:03:33+0000
Najlepszy masaż tajski jaki nam się udało odkryć po powrocie do Polski! Po 10 latach w Azji ciężko było zaspokoić nasze oczekiwania, a tu taka niespodzianka na Nikiszu! Bardzo polecamy to miejsce !!!!
Małgorzata Gajda
Małgorzata Gajda
2021-01-10T21:43:55+0000
Bardzo mila atomsfera, profesjonalna obsluga, wyszlam w pełni zrelaksowana i na pewno tam wrócę.Gorąco polecam😀
Linda Turel
Linda Turel
2020-10-16T19:19:55+0000
Cudowny masaż, pełen relaks i przemiłe panie ❤️ Szczerze polecam!
Marta Zapisana
Marta Zapisana
2020-10-06T15:07:19+0000
Profesjonalny masaż i przemiła atmosfera. Polecam 👌❤️
Sylwia Pabin
Sylwia Pabin
2020-09-18T19:19:21+0000
Profesjonalnie wykonany masaż,polecam wszystkim którzy borykają się z bólami pleców.Napewno do Was wrócę.
Katarzyna Kuraj
Katarzyna Kuraj
2020-09-18T19:14:21+0000
Polecam z całego serca ! Napewno do was wrócę ♡
Martyna Nowak
Martyna Nowak
2020-06-24T13:12:40+0000
W imieniu taty chciałam podziękować i polecić to miejsce każdej osobie która szuka relaksu i wyciszeniaPolecam na 100%
Dawid Żyła
Dawid Żyła
2020-06-11T12:27:44+0000
Mega profesjonalne podejście. Prawie tam zasnąłem..Panie bardzo miłe. Masaz sportowy nie należy do bardzo przyjemnych ale były chwilę przyjemne. Mniej więcej co 2tygodnie będę chodził. Czuje się jak Nowonarodzony.
Andrzej Migacz
Andrzej Migacz
2020-03-07T16:38:44+0000
super byliśmy tam dzisiaj z małżonką ... rewelacja .napewno wrócimy tam.
Ivana Dizdar
Ivana Dizdar
2019-11-28T18:34:04+0000
Przełożyliśmy masaż 2 razy, państwo czekali i byli bardzo uprzejmi zarówno przez telefon, jak i osobiście. Dziewczyny są niesamowite!
Sławomir Krawczykiewicz
Sławomir Krawczykiewicz
2019-11-19T22:30:39+0000
Pierwszy raz w życiu byłem na masażu tajskim i choć była to delikatniejsza wersja z olejkami aromatycznymi to nie zabrakło również intensywniejszych momentów. I muszę przyznać, że jestem naprawdę zachwycony. 100% odprężenia. Masażystka bardzo sympatyczna i zarazem profesjonalna. Żałuję, że mam spory kawałek drogi do tego salonu, ale na pewno jeszcze niejednokrotnie wrócę!ขอบคุณ i pozdrawiam !😉
Sławomir Mańka
Sławomir Mańka
2019-08-21T14:39:49+0000
Masaż sportowy - nie spodziewałem się, że ta drobniutka Pani może mi zrobić taki masaż. Masaż sportowy nie ma być przyjemny ale skuteczny a ten był dokładnie taki na 110%. Jeszcze nigdy tak nie "cierpiałem" (pozytywnie) podczas masażu. Gorąco polecam!! Rewelacja.
Tosia Kordeusz
Tosia Kordeusz
2019-08-18T21:32:40+0000
Rewelacyjny masaż, miła atmosfera, bardzo fajne miejsce. Polecam!
Joanna Czucha
Joanna Czucha
2019-07-12T13:17:51+0000
Relaks nie do opisania słowami. Bardzo miła i sympatyczna Pani masażysta. Klimat i atmosfera na 5 ! Polecam 😀
Agnieszka Gradzi
Agnieszka Gradzi
2019-07-11T19:10:30+0000
superrr! tego mi było trzeba poczułam się jak w Tajlandi ta relaksujaca muzyka ,masaz bomba 👌dzisiaj to poczułam wszystkie miesnie na ciele. Gorąco polecam każdemu.Pozdrawiam przy okazji bardzo sympatycznego Pana na recepcji 😉
Dariusz Szczęśniak
Dariusz Szczęśniak
2019-07-07T10:03:18+0000
Bardzo fajny salon. Bardzo miła obsługa. Doskonała atmosfera. Masaż wspaniały i profesjonalny. Gorąco polecam.
Aleksandra Winiarczyk-Adamik
Aleksandra Winiarczyk-Adamik
2019-06-11T20:35:40+0000
masaż rewelacyjny 😊 chętnie powtórzę za jakiś czas
Ewa Krzykała
Ewa Krzykała
2019-06-11T18:39:38+0000
Miła atmosfera i profesjonalna obsługa.
Fussel Rollerin
Fussel Rollerin
2019-06-09T13:38:41+0000
Masaż niesamowity, cudowna obsługa! Polecam!
Iwona Albrecht
Iwona Albrecht
2019-06-03T12:46:29+0000
Wszystko mi sie tam podoba. Prze mila obsługa. Masaz rewelacyjny 👍👍👍
Karina Szafraniec
Karina Szafraniec
2018-07-07T10:15:39+0000
Ewa Wojtyka
Ewa Wojtyka
2018-07-04T20:08:15+0000
Cudowny masaż, świetna atmosfera, fantastyczna masażystka! 😉
Paweł Sędziak
Paweł Sędziak
2018-06-18T11:16:19+0000
Polecam. Miła atmosfera i profesjonalna masażystka. Masaż pleców pierwsza klasa 🙂
Dorka Gwoździk
Dorka Gwoździk
2018-02-03T11:08:41+0000
Super atmosfera. Masaż rewelacyjny !!!
Małgorzata Srn
Małgorzata Srn
2018-01-24T16:34:53+0000
Cudownie spędzona godzina!!! Masaż rewelacyjny, dający głębokie uczucie odprężenia. Polecam każdemu!!!! Ja na pewno wrócę 🙂
Suchada Baranowski
Suchada Baranowski
2018-01-16T20:54:47+0000
นวดดีมากๆจ้ะพี่ชอบมากไว้มีโอกาสจะกลับมานวดแน่ๆ
Rafał Muszyński
Rafał Muszyński
2017-12-27T12:27:42+0000
Basia Mol
Basia Mol
2017-11-16T18:20:30+0000
Rewelacja!!!! Jestem zachwycona masażem! Polecam wszystkim!!!
Joanna Jędrszczyk
Joanna Jędrszczyk
2017-10-19T18:18:38+0000
Kobitka czyni cuda � Nigdy się tak rewelacyjnie nie czułam, jak po masażu w tym miejscu. A jaki nastrój !!! Miejsce godne polecenia. Będę to miejsce często odwiedzać �
Magdalena Bryszkowska
Magdalena Bryszkowska
2017-10-01T07:09:21+0000
Relax w 100%. Bardzo serdecznie polecam�
Iwona Iwona
Iwona Iwona
2017-09-30T14:20:33+0000
Miejsce naprawdę godne polecenia, profesjonalizm z każdym dotknięciem. Na pewno będę tam częstym gościem .Gorąco polecam .
Następne recenzje