Katowice, Zamkowa 7     503 34 99 99    buathaimassage@email.com
Śledź nas:


 

Opinie

Bua Thai Massage IconBua Thai Massage

4,9 47 reviews

  • Avatar Ola Dopart ★★★★★
    Masaż gorącymi olejkami plus refleksoterapia równa się półtorej godziny wspanialego relaksu. Panie bardzo miłe i uprzejme, a Pani masażystka profesjonalna. Fajny nastrój towarzyszący masażowi 🙂 na pewno tam wrócę 🙂 podziwiam. … More
  • Avatar Andrzej Migacz ★★★★★
    Świetne miejsce..
    Super klimat .
    Bardzo miła obsługa .
    Panie super .... mało mówią po polsku ale dobrze po angielsku.
    Byłem tam dzisiaj z żonką ... i napewno wrócę.
  • Avatar Dario 12 Dario12 ★★★★★
    Super relaks. Na pewno wrócę tam na masaż. Masażystka wykonała tytaniczną pracę. Wielki szacun. Do zobaczenia.
  • Avatar Agnieszka Depta ★★★★
    Fajny klimat. Czysto i bardzo przyjemnie. Panie są bardzo miłe i wiedzą co robią. Masaż był tym czego potrzebowałam. Jedyny minus to ten że panie nie znają języka polskiego.
  • Avatar Iwona Papaj ★★★★★
    Serdecznie polecam ten gabinet. Panie bardzo profesjonalne i przemiłe. Super klimat

Zobacz wszystkie opinie Zostaw opinie


 

Bua Thai Massage - Katowice
5.0
Based on 34 reviews
powered by Facebook
Andrzej Migacz
Andrzej Migacz
2020-03-07T16:38:44+0000
super byliśmy tam dzisiaj z małżonką ... rewelacja .napewno wrócimy tam.
Karolina Błachut
Karolina Błachut
2020-03-07T12:17:32+0000
Cudowna atmosfera od samego wejścia. Sam masaż był tak doskonały, że aż trudno mi to opisać - to była moja pierwsza przygoda z masażem tajskim i napewno nie ostania ! ❤ czuje się zrelaksowna, odprężona. Prawdziwa uczta dla ciała i ducha ... Dziękuję!
Ivana Čagalj
Ivana Čagalj
2019-11-28T18:34:04+0000
Przełożyliśmy masaż 2 razy, państwo czekali i byli bardzo uprzejmi zarówno przez telefon, jak i osobiście. Dziewczyny są niesamowite!
Sławomir Krawczykiewicz
Sławomir Krawczykiewicz
2019-11-19T22:30:39+0000
Pierwszy raz w życiu byłem na masażu tajskim i choć była to delikatniejsza wersja z olejkami aromatycznymi to nie zabrakło również intensywniejszych momentów. I muszę przyznać, że jestem naprawdę zachwycony. 100% odprężenia. Masażystka bardzo sympatyczna i zarazem profesjonalna. Żałuję, że mam spory kawałek drogi do tego salonu, ale na pewno jeszcze niejednokrotnie wrócę!ขอบคุณ i pozdrawiam !😉
Sławomir Mańka
Sławomir Mańka
2019-08-21T14:39:49+0000
Masaż sportowy - nie spodziewałem się, że ta drobniutka Pani może mi zrobić taki masaż. Masaż sportowy nie ma być przyjemny ale skuteczny a ten był dokładnie taki na 110%. Jeszcze nigdy tak nie "cierpiałem" (pozytywnie) podczas masażu. Gorąco polecam!! Rewelacja.
Tosia Kordeusz
Tosia Kordeusz
2019-08-18T21:32:40+0000
Rewelacyjny masaż, miła atmosfera, bardzo fajne miejsce. Polecam!
Joanna Czucha
Joanna Czucha
2019-07-12T13:17:51+0000
Relaks nie do opisania słowami. Bardzo miła i sympatyczna Pani masażysta. Klimat i atmosfera na 5 ! Polecam 😀
Agnieszka Hałacinska
Agnieszka Hałacinska
2019-07-11T19:10:30+0000
superrr! tego mi było trzeba poczułam się jak w Tajlandi ta relaksujaca muzyka ,masaz bomba 👌dzisiaj to poczułam wszystkie miesnie na ciele. Gorąco polecam każdemu.Pozdrawiam przy okazji bardzo sympatycznego Pana na recepcji 😉
Dariusz Szczęśniak
Dariusz Szczęśniak
2019-07-07T10:03:18+0000
Bardzo fajny salon. Bardzo miła obsługa. Doskonała atmosfera. Masaż wspaniały i profesjonalny. Gorąco polecam.
Aleksandra Winiarczyk-Adamik
Aleksandra Winiarczyk-Adamik
2019-06-11T20:35:40+0000
masaż rewelacyjny 😊 chętnie powtórzę za jakiś czas
Ewa Krzykała
Ewa Krzykała
2019-06-11T18:39:38+0000
Miła atmosfera i profesjonalna obsługa.
Małgorzata Nikel-Bordo
Małgorzata Nikel-Bordo
2019-06-11T16:52:08+0000
Rewelacyjny masaż,miła atmosfera. Polecam !!!
Fussel Rollerin
Fussel Rollerin
2019-06-09T13:38:41+0000
Masaż niesamowity, cudowna obsługa! Polecam!
Iwona Albrecht
Iwona Albrecht
2019-06-03T12:46:29+0000
Wszystko mi sie tam podoba. Prze mila obsługa. Masaz rewelacyjny 👍👍👍
Radosław Żółtowski
Radosław Żółtowski
2019-05-31T07:07:16+0000
Znakomity masaż 🙂 Bardzo miła obsługa - polecam!
Andrzej Henryk Janik
Andrzej Henryk Janik
2019-05-19T10:54:36+0000
Cudowne miejsce, przemiła obsługa, świetne masażystki znające się na tajskim masażu perfekcyjnie. Wspaniała atmosfera pozwalająca na ucieczkę od codziennosci. Był to mój trzeci masaż w życiu i napewno nie ostatni, wrażenia niesamowite. Masaż tradycyjny, relaksujący i z olejkami idealny dla tych którzy lubią czuć że są masowani, rozciąganie spowodowało zmniejszenie napięć mięśniowych i ogólne odprężenie. Polecam gorąco Bua Thai Massage.
Tomasz Krzywdzinski
Tomasz Krzywdzinski
2018-10-21T10:32:04+0000
Bardzo dobry masaż tajski. Polecam.
Karina Szafraniec
Karina Szafraniec
2018-07-07T10:15:39+0000
Bardzo miła i profesjanalna obsluga. Gorąco zachęcam wszystkich, ktorzy chcieliby się zrelaksować, odpręzyci i choć na chwilkę "zapomnieć o sprawach bieźących" do skorzystania z usług w tym salonie. Ja osobiście - wyszłam odpręzona , zrelaksowana ...z uczuciem , źe jestem o kilka lat młodsza😉.....POLECAM...
Ewa Wojtyka
Ewa Wojtyka
2018-07-04T20:08:15+0000
Cudowny masaż, świetna atmosfera, fantastyczna masażystka! 😉
Aga Dyrda
Aga Dyrda
2018-06-22T08:19:15+0000
Rewelacyjny i bardzo odprężający masaż. Gorąco polecam <3
Paweł Sędziak
Paweł Sędziak
2018-06-18T11:16:19+0000
Polecam. Miła atmosfera i profesjonalna masażystka. Masaż pleców pierwsza klasa 🙂
Anna Słaboń
Anna Słaboń
2018-05-26T17:29:04+0000
Lepszego prezentu na dzień mamy nie mogłabym sobie wymarzyć. Masaż bardzo relaksujący i kojący. Polecam!!
Dorka Gwoździk
Dorka Gwoździk
2018-02-03T11:08:41+0000
Super atmosfera. Masaż rewelacyjny !!!
Małgorzata Macias
Małgorzata Macias
2018-01-24T16:34:53+0000
Cudownie spędzona godzina!!! Masaż rewelacyjny, dający głębokie uczucie odprężenia. Polecam każdemu!!!! Ja na pewno wrócę 🙂
Suchada Tb
Suchada Tb
2018-01-16T20:54:47+0000
นวดดีมากๆจ้ะพี่ชอบมากไว้มีโอกาสจะกลับมานวดแน่ๆ
Rafał Muszyński
Rafał Muszyński
2017-12-27T12:27:42+0000
Joanna Lis
Joanna Lis
2017-12-27T12:14:49+0000
Świetne miejsce, masaż cudowny, idealny relaks 🙂
Basia Mol
Basia Mol
2017-11-16T18:20:30+0000
Rewelacja!!!! Jestem zachwycona masażem! Polecam wszystkim!!!
Joanna Jędrszczyk
Joanna Jędrszczyk
2017-10-19T18:18:38+0000
Kobitka czyni cuda � Nigdy się tak rewelacyjnie nie czułam, jak po masażu w tym miejscu. A jaki nastrój !!! Miejsce godne polecenia. Będę to miejsce często odwiedzać �
Magdalena Bryszkowska
Magdalena Bryszkowska
2017-10-01T07:09:21+0000
Relax w 100%. Bardzo serdecznie polecam�
Iwona Iwona
Iwona Iwona
2017-09-30T14:20:33+0000
Miejsce naprawdę godne polecenia, profesjonalizm z każdym dotknięciem. Na pewno będę tam częstym gościem .Gorąco polecam .
Ania Larysz
Ania Larysz
2017-09-29T18:51:37+0000
Next Reviews