Opinie


 

Bua Thai Massage IconBua Thai Massage

4,9 47 reviews

  • Avatar Ola Dopart ★★★★★
    Masaż gorącymi olejkami plus refleksoterapia równa się półtorej godziny wspanialego relaksu. Panie bardzo miłe i uprzejme, a Pani masażystka profesjonalna. Fajny nastrój towarzyszący masażowi 🙂 na pewno tam wrócę 🙂 podziwiam. … More
  • Avatar Andrzej Migacz ★★★★★
    Świetne miejsce..
    Super klimat .
    Bardzo miła obsługa .
    Panie super .... mało mówią po polsku ale dobrze po angielsku.
    Byłem tam dzisiaj z żonką ... i napewno wrócę.
  • Avatar Dario 12 Dario12 ★★★★★
    Super relaks. Na pewno wrócę tam na masaż. Masażystka wykonała tytaniczną pracę. Wielki szacun. Do zobaczenia.
  • Avatar Agnieszka Depta ★★★★
    Fajny klimat. Czysto i bardzo przyjemnie. Panie są bardzo miłe i wiedzą co robią. Masaż był tym czego potrzebowałam. Jedyny minus to ten że panie nie znają języka polskiego.
  • Avatar Iwona Papaj ★★★★★
    Serdecznie polecam ten gabinet. Panie bardzo profesjonalne i przemiłe. Super klimat

Zobacz wszystkie opinie Zostaw opinie


 

Bua Thai Massage - Katowice
5.0
Based on 25 reviews
powered by Facebook
Martyna Nowak
Martyna Nowak
2020-06-24T13:12:40+0000
W imieniu taty chciałam podziękować i polecić to miejsce każdej osobie która szuka relaksu i wyciszeniaPolecam na 100%
Dawid Żyła
Dawid Żyła
2020-06-11T12:27:44+0000
Mega profesjonalne podejście. Prawie tam zasnąłem..Panie bardzo miłe. Masaz sportowy nie należy do bardzo przyjemnych ale były chwilę przyjemne. Mniej więcej co 2tygodnie będę chodził. Czuje się jak Nowonarodzony.
Andrzej Migacz
Andrzej Migacz
2020-03-07T16:38:44+0000
super byliśmy tam dzisiaj z małżonką ... rewelacja .napewno wrócimy tam.
Karolina Błachut
Karolina Błachut
2020-03-07T12:17:32+0000
Cudowna atmosfera od samego wejścia. Sam masaż był tak doskonały, że aż trudno mi to opisać - to była moja pierwsza przygoda z masażem tajskim i napewno nie ostania ! ❤ czuje się zrelaksowna, odprężona. Prawdziwa uczta dla ciała i ducha ... Dziękuję!
Ivana Čagalj
Ivana Čagalj
2019-11-28T18:34:04+0000
Przełożyliśmy masaż 2 razy, państwo czekali i byli bardzo uprzejmi zarówno przez telefon, jak i osobiście. Dziewczyny są niesamowite!
Sławomir Krawczykiewicz
Sławomir Krawczykiewicz
2019-11-19T22:30:39+0000
Pierwszy raz w życiu byłem na masażu tajskim i choć była to delikatniejsza wersja z olejkami aromatycznymi to nie zabrakło również intensywniejszych momentów. I muszę przyznać, że jestem naprawdę zachwycony. 100% odprężenia. Masażystka bardzo sympatyczna i zarazem profesjonalna. Żałuję, że mam spory kawałek drogi do tego salonu, ale na pewno jeszcze niejednokrotnie wrócę!ขอบคุณ i pozdrawiam !😉
Sławomir Mańka
Sławomir Mańka
2019-08-21T14:39:49+0000
Masaż sportowy - nie spodziewałem się, że ta drobniutka Pani może mi zrobić taki masaż. Masaż sportowy nie ma być przyjemny ale skuteczny a ten był dokładnie taki na 110%. Jeszcze nigdy tak nie "cierpiałem" (pozytywnie) podczas masażu. Gorąco polecam!! Rewelacja.
Tosia Kordeusz
Tosia Kordeusz
2019-08-18T21:32:40+0000
Rewelacyjny masaż, miła atmosfera, bardzo fajne miejsce. Polecam!
Joanna Czucha
Joanna Czucha
2019-07-12T13:17:51+0000
Relaks nie do opisania słowami. Bardzo miła i sympatyczna Pani masażysta. Klimat i atmosfera na 5 ! Polecam 😀
Agnieszka Hałacinska
Agnieszka Hałacinska
2019-07-11T19:10:30+0000
superrr! tego mi było trzeba poczułam się jak w Tajlandi ta relaksujaca muzyka ,masaz bomba 👌dzisiaj to poczułam wszystkie miesnie na ciele. Gorąco polecam każdemu.Pozdrawiam przy okazji bardzo sympatycznego Pana na recepcji 😉
Dariusz Szczęśniak
Dariusz Szczęśniak
2019-07-07T10:03:18+0000
Bardzo fajny salon. Bardzo miła obsługa. Doskonała atmosfera. Masaż wspaniały i profesjonalny. Gorąco polecam.
Aleksandra Winiarczyk-Adamik
Aleksandra Winiarczyk-Adamik
2019-06-11T20:35:40+0000
masaż rewelacyjny 😊 chętnie powtórzę za jakiś czas
Ewa Krzykała
Ewa Krzykała
2019-06-11T18:39:38+0000
Miła atmosfera i profesjonalna obsługa.
Małgorzata Nikel-Bordo
Małgorzata Nikel-Bordo
2019-06-11T16:52:08+0000
Rewelacyjny masaż,miła atmosfera. Polecam !!!
Fussel Rollerin
Fussel Rollerin
2019-06-09T13:38:41+0000
Masaż niesamowity, cudowna obsługa! Polecam!
Iwona Albrecht
Iwona Albrecht
2019-06-03T12:46:29+0000
Wszystko mi sie tam podoba. Prze mila obsługa. Masaz rewelacyjny 👍👍👍
Radosław Żółtowski
Radosław Żółtowski
2019-05-31T07:07:16+0000
Znakomity masaż 🙂 Bardzo miła obsługa - polecam!
Andrzej Henryk Janik
Andrzej Henryk Janik
2019-05-19T10:54:36+0000
Cudowne miejsce, przemiła obsługa, świetne masażystki znające się na tajskim masażu perfekcyjnie. Wspaniała atmosfera pozwalająca na ucieczkę od codziennosci. Był to mój trzeci masaż w życiu i napewno nie ostatni, wrażenia niesamowite. Masaż tradycyjny, relaksujący i z olejkami idealny dla tych którzy lubią czuć że są masowani, rozciąganie spowodowało zmniejszenie napięć mięśniowych i ogólne odprężenie. Polecam gorąco Bua Thai Massage.
Tomasz Krzywdzinski
Tomasz Krzywdzinski
2018-10-21T10:32:04+0000
Bardzo dobry masaż tajski. Polecam.
Karina Szafraniec
Karina Szafraniec
2018-07-07T10:15:39+0000
Ewa Wojtyka
Ewa Wojtyka
2018-07-04T20:08:15+0000
Cudowny masaż, świetna atmosfera, fantastyczna masażystka! 😉
Aga Dyrda
Aga Dyrda
2018-06-22T08:19:15+0000
Rewelacyjny i bardzo odprężający masaż. Gorąco polecam <3
Paweł Sędziak
Paweł Sędziak
2018-06-18T11:16:19+0000
Polecam. Miła atmosfera i profesjonalna masażystka. Masaż pleców pierwsza klasa 🙂
Anna Słaboń
Anna Słaboń
2018-05-26T17:29:04+0000
Lepszego prezentu na dzień mamy nie mogłabym sobie wymarzyć. Masaż bardzo relaksujący i kojący. Polecam!!
Dorka Gwoździk
Dorka Gwoździk
2018-02-03T11:08:41+0000
Super atmosfera. Masaż rewelacyjny !!!
Małgorzata Macias
Małgorzata Macias
2018-01-24T16:34:53+0000
Cudownie spędzona godzina!!! Masaż rewelacyjny, dający głębokie uczucie odprężenia. Polecam każdemu!!!! Ja na pewno wrócę 🙂
Suchada Tb
Suchada Tb
2018-01-16T20:54:47+0000
นวดดีมากๆจ้ะพี่ชอบมากไว้มีโอกาสจะกลับมานวดแน่ๆ
Rafał Muszyński
Rafał Muszyński
2017-12-27T12:27:42+0000
Joanna Lis
Joanna Lis
2017-12-27T12:14:49+0000
Świetne miejsce, masaż cudowny, idealny relaks 🙂
Basia Mol
Basia Mol
2017-11-16T18:20:30+0000
Rewelacja!!!! Jestem zachwycona masażem! Polecam wszystkim!!!
Joanna Jędrszczyk
Joanna Jędrszczyk
2017-10-19T18:18:38+0000
Kobitka czyni cuda � Nigdy się tak rewelacyjnie nie czułam, jak po masażu w tym miejscu. A jaki nastrój !!! Miejsce godne polecenia. Będę to miejsce często odwiedzać �
Magdalena Bryszkowska
Magdalena Bryszkowska
2017-10-01T07:09:21+0000
Relax w 100%. Bardzo serdecznie polecam�
Iwona Iwona
Iwona Iwona
2017-09-30T14:20:33+0000
Miejsce naprawdę godne polecenia, profesjonalizm z każdym dotknięciem. Na pewno będę tam częstym gościem .Gorąco polecam .
Ania Larysz
Ania Larysz
2017-09-29T18:51:37+0000
Next Reviews